Aftellen STAPloop  

21.09.2019

Resterende tijd

67 dagen
   

Tijd...  

... om te gaan hardlopen
   

Login  

Na inloggen verschijnt het ledenmenu.

   

Wie zijn wij?

Atletiekvereniging STAP Brunssum is in 1986 ontstaan vanuit een enthousiast lopersgroepje van toenmalig PTT-medewerkers. In de loop der jaren is STAP Brunssum uitgegroeid tot een vereniging met ruim 70 leden. Gezelligheid en het in een ontspannen sfeer samen genieten van het lopen staan bij ons hoog in het vaandel.

Hardlopen is een individuele sport. Als lid van STAP Brunssum neem je deel aan groepstrainingen en kan getraind worden met lopers van hetzelfde niveau. Het contact met de andere lopers binnen de vereniging werkt motiverend en opbouwend. Toch blijft het individuele gewaarborgd. 

Neem je één keer per week, drie keer per week, of zelfs onregelmatig deel aan een training? Wil je alleen in de zomer hardlopen? Loop je alleen voor je gezondheid of wil je goed voorbereid deelnemen aan die ene of meerdere wedstrijden, of wil je juist gericht je persoonlijk record verbeteren? Deze vrijheid wordt geboden en juist dat onderscheidt STAP van atletiekverenigingen.

De trainingen worden gegeven door een aantal enthousiaste, deels KNAU-opgeleide trainers en loopgroepbegeleiders. Zij zijn stuk voor stuk zelf gepassioneerde lopers met vaak jarenlange ervaring, zowel in het verzorgen van de trainingen maar ook in het lopen zelf. 

De trainers en loopgroepbegeleiders weten hun enthousiasme voor het hardlopen goed over te brengen naar de leden. Leden kunnen aansluiten bij trainingen en eventueel suggesties voor eigen trainingen ontvangen. Diegene die meer wil kan volgens trainingsschema’s werken aan  verschillende doelen: Een goede tijd neerzetten bij bijvoorbeeld een 5- of 10 km wedstrijd of het kunnen uitlopen van een (halve)marathon. 

Door een deel van de leden wordt fanatiek deelgenomen aan wedstrijden in binnen- en buitenland. 

STAP Brunssum organiseert ook jaarlijks zelf een groot loopevenement, de STAPloop, die gehouden wordt op de Brunssummerheide. Ook selecteren we elk jaar twee wedstrijden waaraan we als groep deelnemen.

Beschik je al over enige loopervaring, maar ben je afgehaakt? Ben je ouder dan vijftien jaar? Loop je al wat langer, maar stagneert de progressie? En misschien loop je al jaren, maar wil je eens iets anders proberen? Dan is STAP Brunssum wellicht iets voor jou.

Dinsdag trainen we vanaf 18.15 uur op de atletiekbaan van Afnorth (sportvelden). Donderdag hebben we vanaf 18.30 uur duurtraining op de heide of lopen we op de weg. Zondag blijven we vanaf 10.00 uur als groep op de Brunssumerheide en drinken we na de training in ons clubgebouw koffie of thee.

Bij STAP Brunssum kun je de eerste maand gratis meetrainen. Wil je meer informatie over STAP Brunssum, neem dan telefonisch contact op met het secretariaat van onze vereniging (06-14642024) of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

En zeg nu zelf, wat is er leuker dan op een gezellige, ontspannen manier te werken aan je kostbaarste bezit, je eigen lichaam en gezondheid!

 

Een deel van onze leden op de heide:

Welkom

Welkom op de website van atletiekvereniging/loopgroep STAP Brunssum. Neem rustig een kijkje. Misschien wil je eens samen met ons trainen of zelfs lid worden.

 

pauline-math-ritav
ritav
josvb1
Lulian
nancy
staploop2012-1
leo1
karen1
jorrit-peter
luc
tineke
tinekej
jos+luc
petervb2
bianca+ronald
staploop2012-2
alois+salina
IMG_0730
stadsloopkerkrade
IMG_0727
anna
ed+wiel
remy1
karlo+bianca
IMG_0664
tineke+rita
sylvesterlauf2012
salina+remy
calum2
karen
ed+maya
bianca
sjef-stadsloopkerkrade
Lulian2
william4
IMG_1262
marcel
frank
gerardw
nina+rita
IMG_0719
IMG_0501
leo
calum1
calum
IMG_6459
jaap
paul+iulian
roy-stadsloopkerkrade
remy
roos
i52739153._szw1280h1280_
kelmis
henk1
stefan1
francien1
michael
jorit+simon
IMG_0588
gerard
Jos-Luc
richard
roos1
maarten
roos-leo
stefan
karen1.pjpg
paul
IMG_1250
wim-gerard
karen+anna
RichardCals
ronald6
ronald
luc2
karen+anna1
francien
monica
maja+rita
frankwin
iulian+william
roos3
chantal
STAPgroepsfotoOkt2012
petervb3
rene v+narda
richard1
roy
william2
karen+anna2
jorrit-stadsloopkerkrade2012
ruben
ruben1
mauricew
jaap2
math1
simon1
ronald4
jaap3
math
chantal+rita+tineke
ed
sjef2
iulian
ferdi
william3
RichardCals1
nina
sjef
IMG_0580
ritav1
petervb1
parelloop
wim
william
1234
IMG_0500
Kelmis1
herman1
rosemarie+ronald
simon
aloys
ruben3
paul+iulian2
09-08-2013-0013
maja

Voor sfeerimpressies en actualiteiten kun je terecht op onze Facebook pagina. Zie het icoon bovenaan in het menu.

Lid worden?

Heb je interesse om eens een kijkje te nemen bij STAP Brunssum, dan ben je van harte welkom! Je kunt je een maand op proef gratis meetrainen.

Lees meer...

   
   
Artikelen bekeken hits
312097
© STAP Brunssum