Aftellen STAPloop  

22.09.2018

Countdown
afgelopen


Sinds
   

Tijd...  

... om te gaan hardlopen
   

Login  

Na inloggen verschijnt het ledenmenu.

   

Wie zijn wij?

Atletiekvereniging STAP Brunssum is in 1986 ontstaan vanuit een enthousiast lopersgroepje van toenmalig PTT-medewerkers. In de loop der jaren is STAP Brunssum uitgegroeid tot een vereniging met ruim 70 leden. Gezelligheid en het in een ontspannen sfeer samen genieten van het lopen staan bij ons hoog in het vaandel.

Hardlopen is een individuele sport. Als lid van STAP Brunssum neem je deel aan groepstrainingen en kan getraind worden met lopers van hetzelfde niveau. Het contact met de andere lopers binnen de vereniging werkt motiverend en opbouwend. Toch blijft het individuele gewaarborgd. 

Neem je één keer per week, drie keer per week, of zelfs onregelmatig deel aan een training? Wil je alleen in de zomer hardlopen? Loop je alleen voor je gezondheid of wil je goed voorbereid deelnemen aan die ene of meerdere wedstrijden, of wil je juist gericht je persoonlijk record verbeteren? Deze vrijheid wordt geboden en juist dat onderscheidt STAP van atletiekverenigingen.

De trainingen worden gegeven door een aantal enthousiaste, deels KNAU-opgeleide trainers en loopgroepbegeleiders. Zij zijn stuk voor stuk zelf gepassioneerde lopers met vaak jarenlange ervaring, zowel in het verzorgen van de trainingen maar ook in het lopen zelf. 

De trainers en loopgroepbegeleiders weten hun enthousiasme voor het hardlopen goed over te brengen naar de leden. Leden kunnen aansluiten bij trainingen en eventueel suggesties voor eigen trainingen ontvangen. Diegene die meer wil kan volgens trainingsschema’s werken aan  verschillende doelen: Een goede tijd neerzetten bij bijvoorbeeld een 5- of 10 km wedstrijd of het kunnen uitlopen van een (halve)marathon. 

Door een deel van de leden wordt fanatiek deelgenomen aan wedstrijden in binnen- en buitenland. 

STAP Brunssum organiseert ook jaarlijks zelf een groot loopevenement, de STAPloop, die gehouden wordt op de Brunssummerheide. Ook selecteren we elk jaar twee wedstrijden waaraan we als groep deelnemen.

Beschik je al over enige loopervaring, maar ben je afgehaakt? Ben je ouder dan vijftien jaar? Loop je al wat langer, maar stagneert de progressie? En misschien loop je al jaren, maar wil je eens iets anders proberen? Dan is STAP Brunssum wellicht iets voor jou.

Dinsdag trainen we vanaf 18.15 uur op de atletiekbaan van Afnorth (sportvelden). Donderdag hebben we vanaf 18.30 uur duurtraining op de heide of lopen we op de weg. Zondag blijven we vanaf 10.00 uur als groep op de Brunssumerheide en drinken we na de training in ons clubgebouw koffie of thee.

Bij STAP Brunssum kun je de eerste maand gratis meetrainen. Wil je meer informatie over STAP Brunssum, neem dan telefonisch contact op met het secretariaat van onze vereniging (06-14642024) of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

En zeg nu zelf, wat is er leuker dan op een gezellige, ontspannen manier te werken aan je kostbaarste bezit, je eigen lichaam en gezondheid!

 

Een deel van onze leden op de heide:

Welkom

Welkom op de website van atletiekvereniging/loopgroep STAP Brunssum. Neem rustig een kijkje. Misschien wil je eens samen met ons trainen of zelfs lid worden.

 

ed+maya
william2
wim
francien
petervb2
maja+rita
ritav
09-08-2013-0013
karen+anna
RichardCals
rene v+narda
calum2
Lulian
leo
ed+wiel
josvb1
richard
calum
IMG_0580
gerard
sylvesterlauf2012
ruben
bianca+ronald
karlo+bianca
ed
ruben1
maja
petervb1
henk1
william4
alois+salina
chantal+rita+tineke
ritav1
jorrit-peter
frankwin
karen+anna2
parelloop
remy
karen1.pjpg
william
Kelmis1
roy
remy1
rosemarie+ronald
roy-stadsloopkerkrade
sjef2
nina+rita
IMG_0727
IMG_0664
sjef-stadsloopkerkrade
pauline-math-ritav
staploop2012-1
roos3
chantal
IMG_0730
michael
roos-leo
iulian+william
simon
gerardw
ronald
roos1
karen+anna1
frank
petervb3
math
1234
paul
ronald4
ruben3
salina+remy
Lulian2
tineke
leo1
richard1
IMG_1250
i52739153._szw1280h1280_
luc
IMG_6459
calum1
stadsloopkerkrade
IMG_0588
Jos-Luc
jaap3
monica
jos+luc
mauricew
IMG_0501
STAPgroepsfotoOkt2012
jaap2
karen1
IMG_0719
ronald6
paul+iulian2
nancy
francien1
ferdi
paul+iulian
william3
IMG_1262
karen
jaap
iulian
stefan1
IMG_0500
kelmis
herman1
tineke+rita
RichardCals1
anna
roos
bianca
staploop2012-2
aloys
marcel
luc2
stefan
tinekej
jorit+simon
simon1
maarten
nina
jorrit-stadsloopkerkrade2012
wim-gerard
sjef
math1

Voor sfeerimpressies en actualiteiten kun je terecht op onze Facebook pagina. Zie het icoon bovenaan in het menu.

Lid worden?

Heb je interesse om eens een kijkje te nemen bij STAP Brunssum, dan ben je van harte welkom! Je kunt je een maand op proef gratis meetrainen.

Lees meer...

   
   
Artikelen bekeken hits
296880
© STAP Brunssum