Aftellen STAPloop  

23.09.2017

Countdown
afgelopen


Sinds

117 dagen
   

Tijd...  

... om te gaan hardlopen
   

Login  

Na inloggen verschijnt het ledenmenu.

   

Wie zijn wij?

Atletiekvereniging STAP Brunssum is in 1986 ontstaan vanuit een enthousiast lopersgroepje van toenmalig PTT-medewerkers. In de loop der jaren is STAP Brunssum uitgegroeid tot een vereniging met ruim 70 leden. Gezelligheid en het in een ontspannen sfeer samen genieten van het lopen staan bij ons hoog in het vaandel.

Hardlopen is een individuele sport. Als lid van STAP Brunssum neem je deel aan groepstrainingen en kan getraind worden met lopers van hetzelfde niveau. Het contact met de andere lopers binnen de vereniging werkt motiverend en opbouwend. Toch blijft het individuele gewaarborgd. 

Neem je één keer per week, drie keer per week, of zelfs onregelmatig deel aan een training? Wil je alleen in de zomer hardlopen? Loop je alleen voor je gezondheid of wil je goed voorbereid deelnemen aan die ene of meerdere wedstrijden, of wil je juist gericht je persoonlijk record verbeteren? Deze vrijheid wordt geboden en juist dat onderscheidt STAP van atletiekverenigingen.

De trainingen worden gegeven door een aantal enthousiaste, deels KNAU-opgeleide trainers en loopgroepbegeleiders. Zij zijn stuk voor stuk zelf gepassioneerde lopers met vaak jarenlange ervaring, zowel in het verzorgen van de trainingen maar ook in het lopen zelf. 

De trainers en loopgroepbegeleiders weten hun enthousiasme voor het hardlopen goed over te brengen naar de leden. Leden kunnen aansluiten bij trainingen en eventueel suggesties voor eigen trainingen ontvangen. Diegene die meer wil kan volgens trainingsschema’s werken aan  verschillende doelen: Een goede tijd neerzetten bij bijvoorbeeld een 5- of 10 km wedstrijd of het kunnen uitlopen van een (halve)marathon. 

Door een deel van de leden wordt fanatiek deelgenomen aan wedstrijden in binnen- en buitenland. 

STAP Brunssum organiseert ook jaarlijks zelf een groot loopevenement, de STAPloop, die gehouden wordt op de Brunssummerheide. Ook selecteren we elk jaar twee wedstrijden waaraan we als groep deelnemen.

Beschik je al over enige loopervaring, maar ben je afgehaakt? Ben je ouder dan vijftien jaar? Loop je al wat langer, maar stagneert de progressie? En misschien loop je al jaren, maar wil je eens iets anders proberen? Dan is STAP Brunssum wellicht iets voor jou.

Dinsdag trainen we vanaf 18.15 uur op de atletiekbaan van Afnorth (sportvelden). Donderdag hebben we vanaf 18.30 uur duurtraining op de heide of lopen we op de weg. Zondag blijven we vanaf 10.00 uur als groep op de Brunssumerheide en drinken we na de training in ons clubgebouw koffie of thee.

Bij STAP Brunssum kun je de eerste maand gratis meetrainen. Wil je meer informatie over STAP Brunssum, neem dan telefonisch contact op met het secretariaat van onze vereniging (06-14642024) of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

En zeg nu zelf, wat is er leuker dan op een gezellige, ontspannen manier te werken aan je kostbaarste bezit, je eigen lichaam en gezondheid!

 

Een deel van onze leden op de heide:

Welkom

Welkom op de website van atletiekvereniging/loopgroep STAP Brunssum. Neem rustig een kijkje. Misschien wil je eens samen met ons trainen of zelfs lid worden.

 

luc
leo1
roos-leo
nancy
IMG_0730
bianca
ronald4
aloys
calum2
1234
roos
IMG_0719
IMG_0500
ruben3
Kelmis1
luc2
sylvesterlauf2012
jorrit-peter
jos+luc
sjef2
IMG_6459
ruben1
IMG_0501
karlo+bianca
math
calum1
nina
josvb1
salina+remy
RichardCals1
anna
sjef
simon
Lulian2
calum
chantal+rita+tineke
ronald
michael
frank
petervb1
ferdi
IMG_1262
monica
paul+iulian
alois+salina
rene v+narda
leo
petervb3
i52739153._szw1280h1280_
rosemarie+ronald
nina+rita
IMG_0580
sjef-stadsloopkerkrade
ronald6
jorit+simon
maja
ed
staploop2012-2
ed+wiel
ed+maya
09-08-2013-0013
petervb2
francien
william4
marcel
tineke+rita
herman1
karen1.pjpg
karen+anna2
STAPgroepsfotoOkt2012
karen
tinekej
roos1
Jos-Luc
IMG_1250
gerardw
chantal
Lulian
bianca+ronald
paul
IMG_0588
maja+rita
richard1
ruben
jaap
iulian
RichardCals
roy
parelloop
jaap3
richard
IMG_0664
tineke
gerard
stadsloopkerkrade
math1
karen+anna1
stefan
francien1
maarten
william
jorrit-stadsloopkerkrade2012
frankwin
wim-gerard
wim
remy
kelmis
roy-stadsloopkerkrade
henk1
pauline-math-ritav
william2
stefan1
ritav1
IMG_0727
karen1
karen+anna
jaap2
iulian+william
roos3
william3
simon1
staploop2012-1
remy1
paul+iulian2
ritav
mauricew

Voor sfeerimpressies en actualiteiten kun je terecht op onze Facebook pagina. Zie het icoon bovenaan in het menu.

Lid worden?

Heb je interesse om eens een kijkje te nemen bij STAP Brunssum, dan ben je van harte welkom! Je kunt je een maand op proef gratis meetrainen.

Lees meer...

   
   
Artikelen bekeken hits
282000
© STAP Brunssum