Aftellen STAPloop  

21.09.2019

Countdown
afgelopen


Sinds

81 dagen
   

Tijd...  

... om te gaan hardlopen
   

Login  

Na inloggen verschijnt het ledenmenu.

   

Wie zijn wij?

Atletiekvereniging STAP Brunssum is in 1986 ontstaan vanuit een enthousiast lopersgroepje van toenmalig PTT-medewerkers. In de loop der jaren is STAP Brunssum uitgegroeid tot een vereniging met ruim 70 leden. Gezelligheid en het in een ontspannen sfeer samen genieten van het lopen staan bij ons hoog in het vaandel.

Hardlopen is een individuele sport. Als lid van STAP Brunssum neem je deel aan groepstrainingen en kan getraind worden met lopers van hetzelfde niveau. Het contact met de andere lopers binnen de vereniging werkt motiverend en opbouwend. Toch blijft het individuele gewaarborgd. 

Neem je één keer per week, drie keer per week, of zelfs onregelmatig deel aan een training? Wil je alleen in de zomer hardlopen? Loop je alleen voor je gezondheid of wil je goed voorbereid deelnemen aan die ene of meerdere wedstrijden, of wil je juist gericht je persoonlijk record verbeteren? Deze vrijheid wordt geboden en juist dat onderscheidt STAP van atletiekverenigingen.

De trainingen worden gegeven door een aantal enthousiaste, deels KNAU-opgeleide trainers en loopgroepbegeleiders. Zij zijn stuk voor stuk zelf gepassioneerde lopers met vaak jarenlange ervaring, zowel in het verzorgen van de trainingen maar ook in het lopen zelf. 

De trainers en loopgroepbegeleiders weten hun enthousiasme voor het hardlopen goed over te brengen naar de leden. Leden kunnen aansluiten bij trainingen en eventueel suggesties voor eigen trainingen ontvangen. Diegene die meer wil kan volgens trainingsschema’s werken aan  verschillende doelen: Een goede tijd neerzetten bij bijvoorbeeld een 5- of 10 km wedstrijd of het kunnen uitlopen van een (halve)marathon. 

Door een deel van de leden wordt fanatiek deelgenomen aan wedstrijden in binnen- en buitenland. 

STAP Brunssum organiseert ook jaarlijks zelf een groot loopevenement, de STAPloop, die gehouden wordt op de Brunssummerheide. Ook selecteren we elk jaar twee wedstrijden waaraan we als groep deelnemen.

Beschik je al over enige loopervaring, maar ben je afgehaakt? Ben je ouder dan vijftien jaar? Loop je al wat langer, maar stagneert de progressie? En misschien loop je al jaren, maar wil je eens iets anders proberen? Dan is STAP Brunssum wellicht iets voor jou.

Dinsdag trainen we vanaf 18.15 uur op de atletiekbaan van Afnorth (sportvelden). Donderdag hebben we vanaf 18.30 uur duurtraining op de heide of lopen we op de weg. Zondag blijven we vanaf 10.00 uur als groep op de Brunssumerheide en drinken we na de training in ons clubgebouw koffie of thee.

Bij STAP Brunssum kun je de eerste maand gratis meetrainen. Wil je meer informatie over STAP Brunssum, neem dan telefonisch contact op met het secretariaat van onze vereniging (06-14642024) of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

En zeg nu zelf, wat is er leuker dan op een gezellige, ontspannen manier te werken aan je kostbaarste bezit, je eigen lichaam en gezondheid!

 

Een deel van onze leden op de heide:

Welkom

Welkom op de website van atletiekvereniging/loopgroep STAP Brunssum. Neem rustig een kijkje. Misschien wil je eens samen met ons trainen of zelfs lid worden.

 

petervb3
calum
ronald6
sjef-stadsloopkerkrade
ruben3
bianca
stefan
1234
ed+wiel
petervb2
william3
RichardCals1
mauricew
paul+iulian
jaap3
maja
gerardw
calum2
ronald4
leo1
maja+rita
francien
nancy
rosemarie+ronald
herman1
iulian
jorrit-peter
ferdi
ritav1
frank
alois+salina
Lulian2
pauline-math-ritav
sjef2
bianca+ronald
tineke+rita
Lulian
marcel
iulian+william
nina+rita
ed
IMG_0500
staploop2012-2
IMG_0730
william4
roos
karen
tinekej
gerard
STAPgroepsfotoOkt2012
roos1
karen+anna
maarten
luc
stefan1
Jos-Luc
luc2
ronald
nina
jos+luc
RichardCals
karen+anna2
math1
jorit+simon
leo
jorrit-stadsloopkerkrade2012
ed+maya
calum1
ritav
IMG_0580
roy
stadsloopkerkrade
petervb1
henk1
09-08-2013-0013
IMG_0727
sjef
anna
roos3
remy
rene v+narda
frankwin
josvb1
IMG_1262
jaap2
roy-stadsloopkerkrade
Kelmis1
chantal+rita+tineke
staploop2012-1
ruben
paul+iulian2
IMG_0501
jaap
karlo+bianca
william
karen+anna1
salina+remy
michael
IMG_1250
karen1.pjpg
remy1
richard
i52739153._szw1280h1280_
karen1
francien1
wim
simon
tineke
sylvesterlauf2012
IMG_6459
roos-leo
kelmis
IMG_0664
wim-gerard
william2
IMG_0719
monica
IMG_0588
simon1
paul
chantal
parelloop
richard1
aloys
ruben1
math

Voor sfeerimpressies en actualiteiten kun je terecht op onze Facebook pagina. Zie het icoon bovenaan in het menu.

Lid worden?

Heb je interesse om eens een kijkje te nemen bij STAP Brunssum, dan ben je van harte welkom! Je kunt je een maand op proef gratis meetrainen.

Lees meer...

   
   
Artikelen bekeken hits
325196
© STAP Brunssum