Aftellen STAPloop  

22.09.2018

Countdown
afgelopen


Sinds

118 dagen
   

Tijd...  

... om te gaan hardlopen
   

Login  

Na inloggen verschijnt het ledenmenu.

   

Wie zijn wij?

Atletiekvereniging STAP Brunssum is in 1986 ontstaan vanuit een enthousiast lopersgroepje van toenmalig PTT-medewerkers. In de loop der jaren is STAP Brunssum uitgegroeid tot een vereniging met ruim 70 leden. Gezelligheid en het in een ontspannen sfeer samen genieten van het lopen staan bij ons hoog in het vaandel.

Hardlopen is een individuele sport. Als lid van STAP Brunssum neem je deel aan groepstrainingen en kan getraind worden met lopers van hetzelfde niveau. Het contact met de andere lopers binnen de vereniging werkt motiverend en opbouwend. Toch blijft het individuele gewaarborgd. 

Neem je één keer per week, drie keer per week, of zelfs onregelmatig deel aan een training? Wil je alleen in de zomer hardlopen? Loop je alleen voor je gezondheid of wil je goed voorbereid deelnemen aan die ene of meerdere wedstrijden, of wil je juist gericht je persoonlijk record verbeteren? Deze vrijheid wordt geboden en juist dat onderscheidt STAP van atletiekverenigingen.

De trainingen worden gegeven door een aantal enthousiaste, deels KNAU-opgeleide trainers en loopgroepbegeleiders. Zij zijn stuk voor stuk zelf gepassioneerde lopers met vaak jarenlange ervaring, zowel in het verzorgen van de trainingen maar ook in het lopen zelf. 

De trainers en loopgroepbegeleiders weten hun enthousiasme voor het hardlopen goed over te brengen naar de leden. Leden kunnen aansluiten bij trainingen en eventueel suggesties voor eigen trainingen ontvangen. Diegene die meer wil kan volgens trainingsschema’s werken aan  verschillende doelen: Een goede tijd neerzetten bij bijvoorbeeld een 5- of 10 km wedstrijd of het kunnen uitlopen van een (halve)marathon. 

Door een deel van de leden wordt fanatiek deelgenomen aan wedstrijden in binnen- en buitenland. 

STAP Brunssum organiseert ook jaarlijks zelf een groot loopevenement, de STAPloop, die gehouden wordt op de Brunssummerheide. Ook selecteren we elk jaar twee wedstrijden waaraan we als groep deelnemen.

Beschik je al over enige loopervaring, maar ben je afgehaakt? Ben je ouder dan vijftien jaar? Loop je al wat langer, maar stagneert de progressie? En misschien loop je al jaren, maar wil je eens iets anders proberen? Dan is STAP Brunssum wellicht iets voor jou.

Dinsdag trainen we vanaf 18.15 uur op de atletiekbaan van Afnorth (sportvelden). Donderdag hebben we vanaf 18.30 uur duurtraining op de heide of lopen we op de weg. Zondag blijven we vanaf 10.00 uur als groep op de Brunssumerheide en drinken we na de training in ons clubgebouw koffie of thee.

Bij STAP Brunssum kun je de eerste maand gratis meetrainen. Wil je meer informatie over STAP Brunssum, neem dan telefonisch contact op met het secretariaat van onze vereniging (06-14642024) of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

En zeg nu zelf, wat is er leuker dan op een gezellige, ontspannen manier te werken aan je kostbaarste bezit, je eigen lichaam en gezondheid!

 

Een deel van onze leden op de heide:

Welkom

Welkom op de website van atletiekvereniging/loopgroep STAP Brunssum. Neem rustig een kijkje. Misschien wil je eens samen met ons trainen of zelfs lid worden.

 

anna
chantal
leo1
rene v+narda
karen1
roos
Lulian
IMG_0500
simon
sjef-stadsloopkerkrade
09-08-2013-0013
remy
richard1
william
william3
simon1
karen
frank
calum2
RichardCals
tineke+rita
francien1
paul
chantal+rita+tineke
pauline-math-ritav
remy1
roos-leo
ruben
calum
maarten
rosemarie+ronald
marcel
IMG_0580
ruben1
paul+iulian
IMG_0730
stefan1
henk1
wim
sylvesterlauf2012
jos+luc
STAPgroepsfotoOkt2012
mauricew
jorit+simon
luc
ronald
staploop2012-1
jorrit-stadsloopkerkrade2012
frankwin
IMG_0588
leo
sjef2
maja
ed+maya
ed
parelloop
paul+iulian2
jaap3
Jos-Luc
ronald6
nina
francien
petervb3
jorrit-peter
IMG_0501
ruben3
ronald4
math
josvb1
petervb1
staploop2012-2
Kelmis1
roy
karlo+bianca
bianca
gerardw
aloys
iulian+william
jaap2
tinekej
wim-gerard
monica
karen+anna
nancy
IMG_1250
iulian
roy-stadsloopkerkrade
luc2
ferdi
stadsloopkerkrade
IMG_0719
herman1
ritav1
ed+wiel
jaap
roos3
RichardCals1
tineke
nina+rita
bianca+ronald
calum1
william4
alois+salina
karen+anna2
petervb2
richard
gerard
salina+remy
karen+anna1
william2
roos1
IMG_6459
IMG_1262
1234
Lulian2
maja+rita
i52739153._szw1280h1280_
IMG_0727
michael
IMG_0664
karen1.pjpg
kelmis
math1
sjef
ritav
stefan

Voor sfeerimpressies en actualiteiten kun je terecht op onze Facebook pagina. Zie het icoon bovenaan in het menu.

Lid worden?

Heb je interesse om eens een kijkje te nemen bij STAP Brunssum, dan ben je van harte welkom! Je kunt je een maand op proef gratis meetrainen.

Lees meer...

   
   
Artikelen bekeken hits
303672
© STAP Brunssum