Aftellen STAPloop  

22.09.2018

Countdown
afgelopen


Sinds

53 dagen
   

Tijd...  

... om te gaan hardlopen
   

Login  

Na inloggen verschijnt het ledenmenu.

   

Wie zijn wij?

Atletiekvereniging STAP Brunssum is in 1986 ontstaan vanuit een enthousiast lopersgroepje van toenmalig PTT-medewerkers. In de loop der jaren is STAP Brunssum uitgegroeid tot een vereniging met ruim 70 leden. Gezelligheid en het in een ontspannen sfeer samen genieten van het lopen staan bij ons hoog in het vaandel.

Hardlopen is een individuele sport. Als lid van STAP Brunssum neem je deel aan groepstrainingen en kan getraind worden met lopers van hetzelfde niveau. Het contact met de andere lopers binnen de vereniging werkt motiverend en opbouwend. Toch blijft het individuele gewaarborgd. 

Neem je één keer per week, drie keer per week, of zelfs onregelmatig deel aan een training? Wil je alleen in de zomer hardlopen? Loop je alleen voor je gezondheid of wil je goed voorbereid deelnemen aan die ene of meerdere wedstrijden, of wil je juist gericht je persoonlijk record verbeteren? Deze vrijheid wordt geboden en juist dat onderscheidt STAP van atletiekverenigingen.

De trainingen worden gegeven door een aantal enthousiaste, deels KNAU-opgeleide trainers en loopgroepbegeleiders. Zij zijn stuk voor stuk zelf gepassioneerde lopers met vaak jarenlange ervaring, zowel in het verzorgen van de trainingen maar ook in het lopen zelf. 

De trainers en loopgroepbegeleiders weten hun enthousiasme voor het hardlopen goed over te brengen naar de leden. Leden kunnen aansluiten bij trainingen en eventueel suggesties voor eigen trainingen ontvangen. Diegene die meer wil kan volgens trainingsschema’s werken aan  verschillende doelen: Een goede tijd neerzetten bij bijvoorbeeld een 5- of 10 km wedstrijd of het kunnen uitlopen van een (halve)marathon. 

Door een deel van de leden wordt fanatiek deelgenomen aan wedstrijden in binnen- en buitenland. 

STAP Brunssum organiseert ook jaarlijks zelf een groot loopevenement, de STAPloop, die gehouden wordt op de Brunssummerheide. Ook selecteren we elk jaar twee wedstrijden waaraan we als groep deelnemen.

Beschik je al over enige loopervaring, maar ben je afgehaakt? Ben je ouder dan vijftien jaar? Loop je al wat langer, maar stagneert de progressie? En misschien loop je al jaren, maar wil je eens iets anders proberen? Dan is STAP Brunssum wellicht iets voor jou.

Dinsdag trainen we vanaf 18.15 uur op de atletiekbaan van Afnorth (sportvelden). Donderdag hebben we vanaf 18.30 uur duurtraining op de heide of lopen we op de weg. Zondag blijven we vanaf 10.00 uur als groep op de Brunssumerheide en drinken we na de training in ons clubgebouw koffie of thee.

Bij STAP Brunssum kun je de eerste maand gratis meetrainen. Wil je meer informatie over STAP Brunssum, neem dan telefonisch contact op met het secretariaat van onze vereniging (06-14642024) of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

En zeg nu zelf, wat is er leuker dan op een gezellige, ontspannen manier te werken aan je kostbaarste bezit, je eigen lichaam en gezondheid!

 

Een deel van onze leden op de heide:

Welkom

Welkom op de website van atletiekvereniging/loopgroep STAP Brunssum. Neem rustig een kijkje. Misschien wil je eens samen met ons trainen of zelfs lid worden.

 

09-08-2013-0013
RichardCals
jaap3
calum2
ritav1
henk1
IMG_6459
william
paul
staploop2012-2
stadsloopkerkrade
karen
stefan
jos+luc
leo
jaap
pauline-math-ritav
ronald
nina+rita
gerardw
paul+iulian2
nina
IMG_0500
roy
sjef
sjef2
stefan1
Kelmis1
jaap2
wim-gerard
IMG_0501
richard
IMG_1250
IMG_0727
calum
francien1
ruben
ed+wiel
ronald6
william2
monica
maarten
tineke+rita
roy-stadsloopkerkrade
maja
sjef-stadsloopkerkrade
Jos-Luc
karen+anna1
luc2
tinekej
i52739153._szw1280h1280_
kelmis
STAPgroepsfotoOkt2012
roos
ritav
rosemarie+ronald
ruben3
petervb3
Lulian2
remy1
jorit+simon
chantal
simon
gerard
simon1
alois+salina
aloys
jorrit-stadsloopkerkrade2012
RichardCals1
ed+maya
salina+remy
mauricew
iulian
luc
roos-leo
remy
math
jorrit-peter
josvb1
chantal+rita+tineke
frank
IMG_0719
ronald4
roos1
petervb2
karen+anna2
maja+rita
bianca
IMG_0730
iulian+william
karen1
parelloop
1234
herman1
ferdi
paul+iulian
richard1
ed
frankwin
IMG_0664
william4
marcel
staploop2012-1
Lulian
karlo+bianca
nancy
bianca+ronald
sylvesterlauf2012
wim
IMG_0588
petervb1
rene v+narda
william3
tineke
roos3
karen1.pjpg
IMG_1262
leo1
francien
karen+anna
calum1
anna
math1
ruben1
michael
IMG_0580

Voor sfeerimpressies en actualiteiten kun je terecht op onze Facebook pagina. Zie het icoon bovenaan in het menu.

Lid worden?

Heb je interesse om eens een kijkje te nemen bij STAP Brunssum, dan ben je van harte welkom! Je kunt je een maand op proef gratis meetrainen.

Lees meer...

   
   
Artikelen bekeken hits
299439
© STAP Brunssum