Aftellen STAPloop  

22.09.2018

Countdown
afgelopen


Sinds

245 dagen
   

Tijd...  

... om te gaan hardlopen
   

Login  

Na inloggen verschijnt het ledenmenu.

   

Wie zijn wij?

Atletiekvereniging STAP Brunssum is in 1986 ontstaan vanuit een enthousiast lopersgroepje van toenmalig PTT-medewerkers. In de loop der jaren is STAP Brunssum uitgegroeid tot een vereniging met ruim 70 leden. Gezelligheid en het in een ontspannen sfeer samen genieten van het lopen staan bij ons hoog in het vaandel.

Hardlopen is een individuele sport. Als lid van STAP Brunssum neem je deel aan groepstrainingen en kan getraind worden met lopers van hetzelfde niveau. Het contact met de andere lopers binnen de vereniging werkt motiverend en opbouwend. Toch blijft het individuele gewaarborgd. 

Neem je één keer per week, drie keer per week, of zelfs onregelmatig deel aan een training? Wil je alleen in de zomer hardlopen? Loop je alleen voor je gezondheid of wil je goed voorbereid deelnemen aan die ene of meerdere wedstrijden, of wil je juist gericht je persoonlijk record verbeteren? Deze vrijheid wordt geboden en juist dat onderscheidt STAP van atletiekverenigingen.

De trainingen worden gegeven door een aantal enthousiaste, deels KNAU-opgeleide trainers en loopgroepbegeleiders. Zij zijn stuk voor stuk zelf gepassioneerde lopers met vaak jarenlange ervaring, zowel in het verzorgen van de trainingen maar ook in het lopen zelf. 

De trainers en loopgroepbegeleiders weten hun enthousiasme voor het hardlopen goed over te brengen naar de leden. Leden kunnen aansluiten bij trainingen en eventueel suggesties voor eigen trainingen ontvangen. Diegene die meer wil kan volgens trainingsschema’s werken aan  verschillende doelen: Een goede tijd neerzetten bij bijvoorbeeld een 5- of 10 km wedstrijd of het kunnen uitlopen van een (halve)marathon. 

Door een deel van de leden wordt fanatiek deelgenomen aan wedstrijden in binnen- en buitenland. 

STAP Brunssum organiseert ook jaarlijks zelf een groot loopevenement, de STAPloop, die gehouden wordt op de Brunssummerheide. Ook selecteren we elk jaar twee wedstrijden waaraan we als groep deelnemen.

Beschik je al over enige loopervaring, maar ben je afgehaakt? Ben je ouder dan vijftien jaar? Loop je al wat langer, maar stagneert de progressie? En misschien loop je al jaren, maar wil je eens iets anders proberen? Dan is STAP Brunssum wellicht iets voor jou.

Dinsdag trainen we vanaf 18.15 uur op de atletiekbaan van Afnorth (sportvelden). Donderdag hebben we vanaf 18.30 uur duurtraining op de heide of lopen we op de weg. Zondag blijven we vanaf 10.00 uur als groep op de Brunssumerheide en drinken we na de training in ons clubgebouw koffie of thee.

Bij STAP Brunssum kun je de eerste maand gratis meetrainen. Wil je meer informatie over STAP Brunssum, neem dan telefonisch contact op met het secretariaat van onze vereniging (06-14642024) of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

En zeg nu zelf, wat is er leuker dan op een gezellige, ontspannen manier te werken aan je kostbaarste bezit, je eigen lichaam en gezondheid!

 

Een deel van onze leden op de heide:

Welkom

Welkom op de website van atletiekvereniging/loopgroep STAP Brunssum. Neem rustig een kijkje. Misschien wil je eens samen met ons trainen of zelfs lid worden.

 

aloys
paul+iulian2
richard1
kelmis
josvb1
iulian
jorrit-peter
IMG_1250
luc2
ruben
sjef
roy-stadsloopkerkrade
karen1
Lulian
paul+iulian
calum2
roos-leo
i52739153._szw1280h1280_
maarten
william3
math1
IMG_0727
gerardw
remy1
IMG_0500
leo1
leo
ritav
nina
jorit+simon
rene v+narda
sjef2
ferdi
wim-gerard
rosemarie+ronald
roos1
luc
iulian+william
jaap
simon1
jorrit-stadsloopkerkrade2012
marcel
nancy
IMG_1262
stadsloopkerkrade
henk1
IMG_0501
bianca
ronald6
RichardCals1
paul
tinekej
karen
ritav1
william
ruben1
Jos-Luc
ed
remy
mauricew
petervb2
frank
IMG_0580
IMG_0730
STAPgroepsfotoOkt2012
jaap3
tineke+rita
roos3
stefan
09-08-2013-0013
gerard
simon
RichardCals
petervb3
tineke
richard
william4
bianca+ronald
ruben3
maja+rita
calum
jaap2
francien
Kelmis1
anna
herman1
IMG_0664
roy
frankwin
francien1
petervb1
karen+anna1
ed+wiel
nina+rita
michael
ronald
roos
sylvesterlauf2012
staploop2012-2
IMG_0588
william2
maja
wim
IMG_6459
Lulian2
1234
karen1.pjpg
salina+remy
alois+salina
stefan1
karen+anna
karen+anna2
jos+luc
karlo+bianca
calum1
ronald4
math
chantal
IMG_0719
parelloop
pauline-math-ritav
ed+maya
sjef-stadsloopkerkrade
chantal+rita+tineke
staploop2012-1
monica

Voor sfeerimpressies en actualiteiten kun je terecht op onze Facebook pagina. Zie het icoon bovenaan in het menu.

Lid worden?

Heb je interesse om eens een kijkje te nemen bij STAP Brunssum, dan ben je van harte welkom! Je kunt je een maand op proef gratis meetrainen.

Lees meer...

   
   
Artikelen bekeken hits
310678
© STAP Brunssum