Aftellen STAPloop  

22.09.2018

Resterende tijd

64 dagen
   

Tijd...  

... om te gaan hardlopen
   

Login  

Na inloggen verschijnt het ledenmenu.

   

Wie zijn wij?

Atletiekvereniging STAP Brunssum is in 1986 ontstaan vanuit een enthousiast lopersgroepje van toenmalig PTT-medewerkers. In de loop der jaren is STAP Brunssum uitgegroeid tot een vereniging met ruim 70 leden. Gezelligheid en het in een ontspannen sfeer samen genieten van het lopen staan bij ons hoog in het vaandel.

Hardlopen is een individuele sport. Als lid van STAP Brunssum neem je deel aan groepstrainingen en kan getraind worden met lopers van hetzelfde niveau. Het contact met de andere lopers binnen de vereniging werkt motiverend en opbouwend. Toch blijft het individuele gewaarborgd. 

Neem je één keer per week, drie keer per week, of zelfs onregelmatig deel aan een training? Wil je alleen in de zomer hardlopen? Loop je alleen voor je gezondheid of wil je goed voorbereid deelnemen aan die ene of meerdere wedstrijden, of wil je juist gericht je persoonlijk record verbeteren? Deze vrijheid wordt geboden en juist dat onderscheidt STAP van atletiekverenigingen.

De trainingen worden gegeven door een aantal enthousiaste, deels KNAU-opgeleide trainers en loopgroepbegeleiders. Zij zijn stuk voor stuk zelf gepassioneerde lopers met vaak jarenlange ervaring, zowel in het verzorgen van de trainingen maar ook in het lopen zelf. 

De trainers en loopgroepbegeleiders weten hun enthousiasme voor het hardlopen goed over te brengen naar de leden. Leden kunnen aansluiten bij trainingen en eventueel suggesties voor eigen trainingen ontvangen. Diegene die meer wil kan volgens trainingsschema’s werken aan  verschillende doelen: Een goede tijd neerzetten bij bijvoorbeeld een 5- of 10 km wedstrijd of het kunnen uitlopen van een (halve)marathon. 

Door een deel van de leden wordt fanatiek deelgenomen aan wedstrijden in binnen- en buitenland. 

STAP Brunssum organiseert ook jaarlijks zelf een groot loopevenement, de STAPloop, die gehouden wordt op de Brunssummerheide. Ook selecteren we elk jaar twee wedstrijden waaraan we als groep deelnemen.

Beschik je al over enige loopervaring, maar ben je afgehaakt? Ben je ouder dan vijftien jaar? Loop je al wat langer, maar stagneert de progressie? En misschien loop je al jaren, maar wil je eens iets anders proberen? Dan is STAP Brunssum wellicht iets voor jou.

Dinsdag trainen we vanaf 18.15 uur op de atletiekbaan van Afnorth (sportvelden). Donderdag hebben we vanaf 18.30 uur duurtraining op de heide of lopen we op de weg. Zondag blijven we vanaf 10.00 uur als groep op de Brunssumerheide en drinken we na de training in ons clubgebouw koffie of thee.

Bij STAP Brunssum kun je de eerste maand gratis meetrainen. Wil je meer informatie over STAP Brunssum, neem dan telefonisch contact op met het secretariaat van onze vereniging (06-14642024) of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

En zeg nu zelf, wat is er leuker dan op een gezellige, ontspannen manier te werken aan je kostbaarste bezit, je eigen lichaam en gezondheid!

 

Een deel van onze leden op de heide:

Welkom

Welkom op de website van atletiekvereniging/loopgroep STAP Brunssum. Neem rustig een kijkje. Misschien wil je eens samen met ons trainen of zelfs lid worden.

 

ritav
josvb1
RichardCals
IMG_1262
parelloop
calum1
IMG_0580
alois+salina
maarten
paul
luc
roos3
roy-stadsloopkerkrade
IMG_1250
aloys
roos
rene v+narda
leo1
i52739153._szw1280h1280_
petervb3
sjef
ronald6
herman1
leo
stefan
william4
gerard
william
ruben1
sylvesterlauf2012
IMG_0727
ed+wiel
karen+anna2
wim
calum2
paul+iulian
jos+luc
bianca
wim-gerard
IMG_0501
salina+remy
ronald4
ruben3
ritav1
roos-leo
1234
jaap2
simon1
nina
luc2
IMG_0500
bianca+ronald
sjef-stadsloopkerkrade
jorrit-stadsloopkerkrade2012
chantal+rita+tineke
ferdi
jaap
mauricew
maja
Kelmis1
petervb1
jorit+simon
stefan1
karen1
remy
IMG_0719
francien
staploop2012-2
stadsloopkerkrade
Jos-Luc
ronald
kelmis
karen1.pjpg
IMG_0730
chantal
karen+anna1
frankwin
staploop2012-1
IMG_0588
math
frank
richard
tinekej
francien1
simon
iulian
nina+rita
ed
jorrit-peter
gerardw
karlo+bianca
RichardCals1
Lulian
calum
roy
henk1
petervb2
ed+maya
maja+rita
pauline-math-ritav
09-08-2013-0013
Lulian2
karen+anna
karen
roos1
IMG_6459
remy1
michael
tineke
rosemarie+ronald
nancy
william3
tineke+rita
paul+iulian2
monica
sjef2
william2
STAPgroepsfotoOkt2012
jaap3
iulian+william
marcel
IMG_0664
ruben
math1
richard1
anna

Voor sfeerimpressies en actualiteiten kun je terecht op onze Facebook pagina. Zie het icoon bovenaan in het menu.

Lid worden?

Heb je interesse om eens een kijkje te nemen bij STAP Brunssum, dan ben je van harte welkom! Je kunt je een maand op proef gratis meetrainen.

Lees meer...

   
   
Artikelen bekeken hits
294553
© STAP Brunssum