Aftellen STAPloop  

22.09.2018

Countdown
afgelopen


Sinds

181 dagen
   

Tijd...  

... om te gaan hardlopen
   

Login  

Na inloggen verschijnt het ledenmenu.

   

Wie zijn wij?

Atletiekvereniging STAP Brunssum is in 1986 ontstaan vanuit een enthousiast lopersgroepje van toenmalig PTT-medewerkers. In de loop der jaren is STAP Brunssum uitgegroeid tot een vereniging met ruim 70 leden. Gezelligheid en het in een ontspannen sfeer samen genieten van het lopen staan bij ons hoog in het vaandel.

Hardlopen is een individuele sport. Als lid van STAP Brunssum neem je deel aan groepstrainingen en kan getraind worden met lopers van hetzelfde niveau. Het contact met de andere lopers binnen de vereniging werkt motiverend en opbouwend. Toch blijft het individuele gewaarborgd. 

Neem je één keer per week, drie keer per week, of zelfs onregelmatig deel aan een training? Wil je alleen in de zomer hardlopen? Loop je alleen voor je gezondheid of wil je goed voorbereid deelnemen aan die ene of meerdere wedstrijden, of wil je juist gericht je persoonlijk record verbeteren? Deze vrijheid wordt geboden en juist dat onderscheidt STAP van atletiekverenigingen.

De trainingen worden gegeven door een aantal enthousiaste, deels KNAU-opgeleide trainers en loopgroepbegeleiders. Zij zijn stuk voor stuk zelf gepassioneerde lopers met vaak jarenlange ervaring, zowel in het verzorgen van de trainingen maar ook in het lopen zelf. 

De trainers en loopgroepbegeleiders weten hun enthousiasme voor het hardlopen goed over te brengen naar de leden. Leden kunnen aansluiten bij trainingen en eventueel suggesties voor eigen trainingen ontvangen. Diegene die meer wil kan volgens trainingsschema’s werken aan  verschillende doelen: Een goede tijd neerzetten bij bijvoorbeeld een 5- of 10 km wedstrijd of het kunnen uitlopen van een (halve)marathon. 

Door een deel van de leden wordt fanatiek deelgenomen aan wedstrijden in binnen- en buitenland. 

STAP Brunssum organiseert ook jaarlijks zelf een groot loopevenement, de STAPloop, die gehouden wordt op de Brunssummerheide. Ook selecteren we elk jaar twee wedstrijden waaraan we als groep deelnemen.

Beschik je al over enige loopervaring, maar ben je afgehaakt? Ben je ouder dan vijftien jaar? Loop je al wat langer, maar stagneert de progressie? En misschien loop je al jaren, maar wil je eens iets anders proberen? Dan is STAP Brunssum wellicht iets voor jou.

Dinsdag trainen we vanaf 18.15 uur op de atletiekbaan van Afnorth (sportvelden). Donderdag hebben we vanaf 18.30 uur duurtraining op de heide of lopen we op de weg. Zondag blijven we vanaf 10.00 uur als groep op de Brunssumerheide en drinken we na de training in ons clubgebouw koffie of thee.

Bij STAP Brunssum kun je de eerste maand gratis meetrainen. Wil je meer informatie over STAP Brunssum, neem dan telefonisch contact op met het secretariaat van onze vereniging (06-14642024) of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

En zeg nu zelf, wat is er leuker dan op een gezellige, ontspannen manier te werken aan je kostbaarste bezit, je eigen lichaam en gezondheid!

 

Een deel van onze leden op de heide:

Welkom

Welkom op de website van atletiekvereniging/loopgroep STAP Brunssum. Neem rustig een kijkje. Misschien wil je eens samen met ons trainen of zelfs lid worden.

 

remy1
tinekej
william
ritav
IMG_0719
ritav1
alois+salina
henk1
sjef
ronald4
karen1
richard1
petervb1
maarten
karen+anna
Lulian2
pauline-math-ritav
michael
nina
aloys
ronald6
IMG_0580
simon
roos1
jorrit-stadsloopkerkrade2012
paul
josvb1
leo1
1234
anna
calum
ruben1
STAPgroepsfotoOkt2012
petervb2
petervb3
bianca
IMG_1250
william3
karen+anna2
maja
paul+iulian
RichardCals
leo
math
chantal
tineke
william4
gerardw
jaap2
jaap3
karen1.pjpg
jorrit-peter
Lulian
IMG_0501
kelmis
rene v+narda
IMG_0664
karen
nancy
bianca+ronald
marcel
stadsloopkerkrade
roy-stadsloopkerkrade
monica
william2
ed+maya
salina+remy
remy
ferdi
francien
ruben3
tineke+rita
calum1
rosemarie+ronald
jorit+simon
ed
i52739153._szw1280h1280_
jos+luc
karlo+bianca
Kelmis1
paul+iulian2
roos3
karen+anna1
sjef2
nina+rita
roy
Jos-Luc
IMG_0730
sjef-stadsloopkerkrade
staploop2012-1
chantal+rita+tineke
maja+rita
iulian
stefan
IMG_6459
staploop2012-2
herman1
wim
gerard
luc2
stefan1
jaap
luc
iulian+william
francien1
sylvesterlauf2012
parelloop
09-08-2013-0013
calum2
math1
mauricew
IMG_0727
frank
wim-gerard
ronald
RichardCals1
ruben
roos
richard
simon1
ed+wiel
roos-leo
IMG_0500
frankwin
IMG_0588
IMG_1262

Voor sfeerimpressies en actualiteiten kun je terecht op onze Facebook pagina. Zie het icoon bovenaan in het menu.

Lid worden?

Heb je interesse om eens een kijkje te nemen bij STAP Brunssum, dan ben je van harte welkom! Je kunt je een maand op proef gratis meetrainen.

Lees meer...

   
   
Artikelen bekeken hits
307131
© STAP Brunssum