Aftellen STAPloop  

23.09.2017

Countdown
afgelopen


Sinds

56 dagen
   

Tijd...  

... om te gaan hardlopen
   

Login  

Na inloggen verschijnt het ledenmenu.

   

Wie zijn wij?

Atletiekvereniging STAP Brunssum is in 1986 ontstaan vanuit een enthousiast lopersgroepje van toenmalig PTT-medewerkers. In de loop der jaren is STAP Brunssum uitgegroeid tot een vereniging met ruim 70 leden. Gezelligheid en het in een ontspannen sfeer samen genieten van het lopen staan bij ons hoog in het vaandel.

Hardlopen is een individuele sport. Als lid van STAP Brunssum neem je deel aan groepstrainingen en kan getraind worden met lopers van hetzelfde niveau. Het contact met de andere lopers binnen de vereniging werkt motiverend en opbouwend. Toch blijft het individuele gewaarborgd. 

Neem je één keer per week, drie keer per week, of zelfs onregelmatig deel aan een training? Wil je alleen in de zomer hardlopen? Loop je alleen voor je gezondheid of wil je goed voorbereid deelnemen aan die ene of meerdere wedstrijden, of wil je juist gericht je persoonlijk record verbeteren? Deze vrijheid wordt geboden en juist dat onderscheidt STAP van atletiekverenigingen.

De trainingen worden gegeven door een aantal enthousiaste, deels KNAU-opgeleide trainers en loopgroepbegeleiders. Zij zijn stuk voor stuk zelf gepassioneerde lopers met vaak jarenlange ervaring, zowel in het verzorgen van de trainingen maar ook in het lopen zelf. 

De trainers en loopgroepbegeleiders weten hun enthousiasme voor het hardlopen goed over te brengen naar de leden. Leden kunnen aansluiten bij trainingen en eventueel suggesties voor eigen trainingen ontvangen. Diegene die meer wil kan volgens trainingsschema’s werken aan  verschillende doelen: Een goede tijd neerzetten bij bijvoorbeeld een 5- of 10 km wedstrijd of het kunnen uitlopen van een (halve)marathon. 

Door een deel van de leden wordt fanatiek deelgenomen aan wedstrijden in binnen- en buitenland. 

STAP Brunssum organiseert ook jaarlijks zelf een groot loopevenement, de STAPloop, die gehouden wordt op de Brunssummerheide. Ook selecteren we elk jaar twee wedstrijden waaraan we als groep deelnemen.

Beschik je al over enige loopervaring, maar ben je afgehaakt? Ben je ouder dan vijftien jaar? Loop je al wat langer, maar stagneert de progressie? En misschien loop je al jaren, maar wil je eens iets anders proberen? Dan is STAP Brunssum wellicht iets voor jou.

Dinsdag trainen we vanaf 18.15 uur op de atletiekbaan van Afnorth (sportvelden). Donderdag hebben we vanaf 18.30 uur duurtraining op de heide of lopen we op de weg. Zondag blijven we vanaf 10.00 uur als groep op de Brunssumerheide en drinken we na de training in ons clubgebouw koffie of thee.

Bij STAP Brunssum kun je de eerste maand gratis meetrainen. Wil je meer informatie over STAP Brunssum, neem dan telefonisch contact op met het secretariaat van onze vereniging (06-14642024) of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

En zeg nu zelf, wat is er leuker dan op een gezellige, ontspannen manier te werken aan je kostbaarste bezit, je eigen lichaam en gezondheid!

 

Een deel van onze leden op de heide:

Welkom

Welkom op de website van atletiekvereniging/loopgroep STAP Brunssum. Neem rustig een kijkje. Misschien wil je eens samen met ons trainen of zelfs lid worden.

 

leo1
Lulian
sjef
ruben1
IMG_0719
parelloop
ronald4
roos3
rene v+narda
Jos-Luc
chantal+rita+tineke
jaap3
IMG_0588
simon
sjef-stadsloopkerkrade
marcel
karlo+bianca
IMG_1262
petervb2
henk1
roos1
gerard
stefan1
jorrit-peter
maarten
roos-leo
petervb1
sjef2
karen+anna2
IMG_0664
math
1234
karen
sylvesterlauf2012
IMG_0500
pauline-math-ritav
IMG_0727
aloys
ruben3
IMG_0580
kelmis
ritav1
frankwin
paul+iulian
roy
roos
rosemarie+ronald
staploop2012-1
calum2
IMG_0501
ronald6
ruben
petervb3
luc
monica
mauricew
i52739153._szw1280h1280_
Kelmis1
anna
simon1
remy
francien
ed
RichardCals
calum1
calum
stefan
nina
jos+luc
francien1
Lulian2
jorrit-stadsloopkerkrade2012
karen1.pjpg
ronald
math1
jorit+simon
nina+rita
RichardCals1
william2
william4
richard1
09-08-2013-0013
jaap2
iulian+william
roy-stadsloopkerkrade
paul+iulian2
herman1
ed+wiel
wim
alois+salina
william3
tineke+rita
salina+remy
IMG_0730
maja+rita
luc2
maja
william
tinekej
jaap
karen+anna1
michael
karen+anna
ferdi
tineke
nancy
IMG_1250
bianca+ronald
ed+maya
paul
karen1
iulian
richard
staploop2012-2
STAPgroepsfotoOkt2012
remy1
chantal
IMG_6459
leo
wim-gerard
bianca
stadsloopkerkrade
ritav
gerardw
frank
josvb1

Voor sfeerimpressies en actualiteiten kun je terecht op onze Facebook pagina. Zie het icoon bovenaan in het menu.

Lid worden?

Heb je interesse om eens een kijkje te nemen bij STAP Brunssum, dan ben je van harte welkom! Je kunt je een maand op proef gratis meetrainen.

Lees meer...

   
   
Artikelen bekeken hits
279270
© STAP Brunssum