Aftellen STAPloop  

22.09.2018

Countdown
afgelopen


Sinds

245 dagen
   

Tijd...  

... om te gaan hardlopen
   

Login  

Na inloggen verschijnt het ledenmenu.

   

Wie zijn wij?

Atletiekvereniging STAP Brunssum is in 1986 ontstaan vanuit een enthousiast lopersgroepje van toenmalig PTT-medewerkers. In de loop der jaren is STAP Brunssum uitgegroeid tot een vereniging met ruim 70 leden. Gezelligheid en het in een ontspannen sfeer samen genieten van het lopen staan bij ons hoog in het vaandel.

Hardlopen is een individuele sport. Als lid van STAP Brunssum neem je deel aan groepstrainingen en kan getraind worden met lopers van hetzelfde niveau. Het contact met de andere lopers binnen de vereniging werkt motiverend en opbouwend. Toch blijft het individuele gewaarborgd. 

Neem je één keer per week, drie keer per week, of zelfs onregelmatig deel aan een training? Wil je alleen in de zomer hardlopen? Loop je alleen voor je gezondheid of wil je goed voorbereid deelnemen aan die ene of meerdere wedstrijden, of wil je juist gericht je persoonlijk record verbeteren? Deze vrijheid wordt geboden en juist dat onderscheidt STAP van atletiekverenigingen.

De trainingen worden gegeven door een aantal enthousiaste, deels KNAU-opgeleide trainers en loopgroepbegeleiders. Zij zijn stuk voor stuk zelf gepassioneerde lopers met vaak jarenlange ervaring, zowel in het verzorgen van de trainingen maar ook in het lopen zelf. 

De trainers en loopgroepbegeleiders weten hun enthousiasme voor het hardlopen goed over te brengen naar de leden. Leden kunnen aansluiten bij trainingen en eventueel suggesties voor eigen trainingen ontvangen. Diegene die meer wil kan volgens trainingsschema’s werken aan  verschillende doelen: Een goede tijd neerzetten bij bijvoorbeeld een 5- of 10 km wedstrijd of het kunnen uitlopen van een (halve)marathon. 

Door een deel van de leden wordt fanatiek deelgenomen aan wedstrijden in binnen- en buitenland. 

STAP Brunssum organiseert ook jaarlijks zelf een groot loopevenement, de STAPloop, die gehouden wordt op de Brunssummerheide. Ook selecteren we elk jaar twee wedstrijden waaraan we als groep deelnemen.

Beschik je al over enige loopervaring, maar ben je afgehaakt? Ben je ouder dan vijftien jaar? Loop je al wat langer, maar stagneert de progressie? En misschien loop je al jaren, maar wil je eens iets anders proberen? Dan is STAP Brunssum wellicht iets voor jou.

Dinsdag trainen we vanaf 18.15 uur op de atletiekbaan van Afnorth (sportvelden). Donderdag hebben we vanaf 18.30 uur duurtraining op de heide of lopen we op de weg. Zondag blijven we vanaf 10.00 uur als groep op de Brunssumerheide en drinken we na de training in ons clubgebouw koffie of thee.

Bij STAP Brunssum kun je de eerste maand gratis meetrainen. Wil je meer informatie over STAP Brunssum, neem dan telefonisch contact op met het secretariaat van onze vereniging (06-14642024) of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

En zeg nu zelf, wat is er leuker dan op een gezellige, ontspannen manier te werken aan je kostbaarste bezit, je eigen lichaam en gezondheid!

 

Een deel van onze leden op de heide:

Welkom

Welkom op de website van atletiekvereniging/loopgroep STAP Brunssum. Neem rustig een kijkje. Misschien wil je eens samen met ons trainen of zelfs lid worden.

 

luc
william3
1234
iulian+william
math1
ritav1
ferdi
STAPgroepsfotoOkt2012
william
michael
remy
sjef-stadsloopkerkrade
marcel
henk1
stefan
IMG_0664
IMG_0730
staploop2012-2
karen1
bianca
iulian
bianca+ronald
stefan1
tinekej
simon1
IMG_0719
petervb1
IMG_0501
petervb2
Lulian
ed
roos1
william2
karen+anna2
alois+salina
IMG_0580
roos-leo
jos+luc
aloys
tineke
gerard
ritav
Lulian2
ronald
IMG_0588
pauline-math-ritav
karlo+bianca
wim
richard1
gerardw
william4
sjef
frank
calum
paul+iulian
jaap2
jaap3
frankwin
calum1
monica
calum2
roos3
karen1.pjpg
maja+rita
nina
francien1
nina+rita
leo1
maja
sjef2
ruben1
ed+maya
simon
paul
rene v+narda
wim-gerard
RichardCals
karen+anna
luc2
IMG_0500
math
mauricew
nancy
ruben3
kelmis
richard
sylvesterlauf2012
leo
petervb3
anna
jorrit-peter
francien
roy
RichardCals1
parelloop
chantal
rosemarie+ronald
karen+anna1
jaap
remy1
IMG_1262
IMG_0727
tineke+rita
stadsloopkerkrade
staploop2012-1
ronald4
ruben
josvb1
maarten
09-08-2013-0013
herman1
jorrit-stadsloopkerkrade2012
karen
roos
Jos-Luc
ed+wiel
Kelmis1
ronald6
IMG_6459
paul+iulian2
i52739153._szw1280h1280_
salina+remy
chantal+rita+tineke
jorit+simon
roy-stadsloopkerkrade
IMG_1250

Voor sfeerimpressies en actualiteiten kun je terecht op onze Facebook pagina. Zie het icoon bovenaan in het menu.

Lid worden?

Heb je interesse om eens een kijkje te nemen bij STAP Brunssum, dan ben je van harte welkom! Je kunt je een maand op proef gratis meetrainen.

Lees meer...

   
   
Artikelen bekeken hits
310678
© STAP Brunssum