Aftellen STAPloop  

21.09.2019

Resterende tijd

28 dagen
   

Tijd...  

... om te gaan hardlopen
   

Login  

Na inloggen verschijnt het ledenmenu.

   

Wie zijn wij?

Atletiekvereniging STAP Brunssum is in 1986 ontstaan vanuit een enthousiast lopersgroepje van toenmalig PTT-medewerkers. In de loop der jaren is STAP Brunssum uitgegroeid tot een vereniging met ruim 70 leden. Gezelligheid en het in een ontspannen sfeer samen genieten van het lopen staan bij ons hoog in het vaandel.

Hardlopen is een individuele sport. Als lid van STAP Brunssum neem je deel aan groepstrainingen en kan getraind worden met lopers van hetzelfde niveau. Het contact met de andere lopers binnen de vereniging werkt motiverend en opbouwend. Toch blijft het individuele gewaarborgd. 

Neem je één keer per week, drie keer per week, of zelfs onregelmatig deel aan een training? Wil je alleen in de zomer hardlopen? Loop je alleen voor je gezondheid of wil je goed voorbereid deelnemen aan die ene of meerdere wedstrijden, of wil je juist gericht je persoonlijk record verbeteren? Deze vrijheid wordt geboden en juist dat onderscheidt STAP van atletiekverenigingen.

De trainingen worden gegeven door een aantal enthousiaste, deels KNAU-opgeleide trainers en loopgroepbegeleiders. Zij zijn stuk voor stuk zelf gepassioneerde lopers met vaak jarenlange ervaring, zowel in het verzorgen van de trainingen maar ook in het lopen zelf. 

De trainers en loopgroepbegeleiders weten hun enthousiasme voor het hardlopen goed over te brengen naar de leden. Leden kunnen aansluiten bij trainingen en eventueel suggesties voor eigen trainingen ontvangen. Diegene die meer wil kan volgens trainingsschema’s werken aan  verschillende doelen: Een goede tijd neerzetten bij bijvoorbeeld een 5- of 10 km wedstrijd of het kunnen uitlopen van een (halve)marathon. 

Door een deel van de leden wordt fanatiek deelgenomen aan wedstrijden in binnen- en buitenland. 

STAP Brunssum organiseert ook jaarlijks zelf een groot loopevenement, de STAPloop, die gehouden wordt op de Brunssummerheide. Ook selecteren we elk jaar twee wedstrijden waaraan we als groep deelnemen.

Beschik je al over enige loopervaring, maar ben je afgehaakt? Ben je ouder dan vijftien jaar? Loop je al wat langer, maar stagneert de progressie? En misschien loop je al jaren, maar wil je eens iets anders proberen? Dan is STAP Brunssum wellicht iets voor jou.

Dinsdag trainen we vanaf 18.15 uur op de atletiekbaan van Afnorth (sportvelden). Donderdag hebben we vanaf 18.30 uur duurtraining op de heide of lopen we op de weg. Zondag blijven we vanaf 10.00 uur als groep op de Brunssumerheide en drinken we na de training in ons clubgebouw koffie of thee.

Bij STAP Brunssum kun je de eerste maand gratis meetrainen. Wil je meer informatie over STAP Brunssum, neem dan telefonisch contact op met het secretariaat van onze vereniging (06-14642024) of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

En zeg nu zelf, wat is er leuker dan op een gezellige, ontspannen manier te werken aan je kostbaarste bezit, je eigen lichaam en gezondheid!

 

Een deel van onze leden op de heide:

Welkom

Welkom op de website van atletiekvereniging/loopgroep STAP Brunssum. Neem rustig een kijkje. Misschien wil je eens samen met ons trainen of zelfs lid worden.

 

IMG_0588
math1
stefan1
remy1
leo
chantal+rita+tineke
maja
IMG_0580
Lulian
nancy
jaap
sjef
IMG_0664
stefan
francien1
ritav1
mauricew
petervb1
roy
luc2
math
salina+remy
IMG_0730
calum
nina
IMG_0501
sylvesterlauf2012
remy
jaap2
calum2
wim-gerard
aloys
karen1
09-08-2013-0013
ed+wiel
karen+anna2
karen1.pjpg
simon
wim
leo1
francien
michael
ed+maya
paul+iulian
monica
kelmis
ferdi
IMG_0500
karlo+bianca
iulian+william
karen+anna
iulian
roos1
jorit+simon
roos
anna
ruben1
ed
william4
rene v+narda
Lulian2
karen
richard1
simon1
maarten
frankwin
jos+luc
gerardw
ruben3
paul+iulian2
william
roy-stadsloopkerkrade
chantal
staploop2012-2
parelloop
alois+salina
jorrit-stadsloopkerkrade2012
bianca
josvb1
petervb2
roos-leo
1234
RichardCals
tineke
herman1
i52739153._szw1280h1280_
pauline-math-ritav
petervb3
RichardCals1
Kelmis1
luc
marcel
jaap3
henk1
STAPgroepsfotoOkt2012
IMG_0719
tinekej
sjef2
IMG_1250
stadsloopkerkrade
rosemarie+ronald
frank
william2
william3
maja+rita
bianca+ronald
IMG_0727
sjef-stadsloopkerkrade
ronald
richard
tineke+rita
paul
ruben
ritav
staploop2012-1
jorrit-peter
karen+anna1
IMG_1262
ronald4
IMG_6459
ronald6
calum1
gerard
nina+rita
roos3
Jos-Luc

Voor sfeerimpressies en actualiteiten kun je terecht op onze Facebook pagina. Zie het icoon bovenaan in het menu.

Lid worden?

Heb je interesse om eens een kijkje te nemen bij STAP Brunssum, dan ben je van harte welkom! Je kunt je een maand op proef gratis meetrainen.

Lees meer...

   
   
Artikelen bekeken hits
315109
© STAP Brunssum